star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 22 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 22 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 22m²


Ár:

16 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
alagsor
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EÖTVÖS UTCÁBAN 1,5 SZOBÁS FELÚJÍTOTT INGATLAN MINDÖSSZE 16 MILLIÓÉRT!

VI. kerületben, az Oktogontól és a Nyugati tértől is csak 300 méterre ELADÓ ez a szuterén szinti, 22 nm-es, nappali + hálós, teljeskörűen FELÚJÍTOTT ingatlan.
A nem rég befejezett felújítás és átalakítás alkalmával ezen a helyen 6 ingatlan került kialakításra, melyek két újonnan kialakított közös lépcsőházból közelíthetők meg.
A meghirdetett ingatlan egyéb helyiség besorolású, tehermentes, azonnal birtokba vehető. A felújításnak köszönhetően alkalmas lakásnak, irodának vagy akár csendes vállalkozás céljára.
A mellékelt alaprajzon 4-es számmal jelöltük a most részletezett ingatlant, mely egy helyrajzi számon van a szomszédos helyiségekkel. Viszont ezek tökéletes jogi elkülönítése céljából ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási megállapodás készült.
Az ingatlan irányára csak 16,6 millió Ft.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros, Eötvös utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459669


+36 70

Ingatlannet kód: NET6459669

Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Eötvös utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 22 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 16,6 millió Ft, négyzetméter ára 754 545 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.