star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 46m²


Ár:

59 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Terézvárosban, néhány perc sétára a Kodály Köröndtől eladóvá vált egy gyönyörűen felújított téglalakás.

A szuper állapotú, folyamatosan karbantartott klasszikus polgári bérház 3. emeletén található lakás 46 nm, és teljes felújítását 2022-ben fejezték be.

Elosztása a következő: amerikai konyhás nappali, hálószoba, félszoba galériával, épített zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség.

A felújítás során:
- esztétikailag kifogástalan állapotba került a lakás ( új burkolatok, festés, stb)
- új, egyedi konyhabútor készült beépített gépekkel
- méretre készült fa ablakok, illetve különleges beltéri ajtók kerültek a lakásba
- a kisebbik hálószobát galériával építették be
- korszerűsítették a fűtést - új kondenzációs kazán adja a meleget és melegvizet
- cserélték a teljes villany- és vízhálózatot

A lakás világos, dél-nyugati fekvésének köszönhetően. A körfolyosós ház utolsó lakása, így egyáltalán nincs mászkálás a bejárat előtt. (Az ablakok előtt folyosó sincs).

A bejárati ajtó mellé egy kis teraszt alakított ki magának jelenlegi tulajdonosa, ami reggeli kávék, esti pohár borok elfogyasztására tökéletesen alkalmas.
Szintén a folyosó végén egy pici kis közös tároló is található, amit azonban más nem használ.

Közös költség: 14.500 Ft.

A házban klasszikus Airbnb nem engedélyezett, de 30 naponta kiadhatóak a lakások -így középtávú kiadás miatt befektetésnek is tökéletes választás lehet a lakás megvásárlása.

A környék szuper, az Andrássy út és a Hősök tere és a Városliget pár perc alatt elérhető, de piacok, üzletek, kávézók és éttermek is találhatóak sétatávolságra a lakástól. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, új nyílászárók, amerikai konyha, közös tároló, új villamoshálózat, szúnyogháló, fali dekor burkolat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros, Budapest 6. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6503203


+36 30

Ingatlannet kód: NET6503203

Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Budapest 6. kerület) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 59,8 millió Ft, négyzetméter ára 1 300 000 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.