star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 40m²


Ár:

43 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Igazi ritkaság a közkedvelt Baross téren, 2 szobás lakás frissen felújítva eladó!(We speak in english also) FIGYELEM, ELKÉSZÜLT! VII. kerületben, eladásra kínáljuk a belváros közkedvelt részén, közel az Aréna plázához és a Keleti Pályaudvarhoz, kulturált környezetben, rendezett polgári ház 3. emeletén 40nm alapterületű lakás eladó. Lift nincs.A műszaki és esztétikai tekintetben egyaránt igényesen, belsőépítész által megtervezett, beépített, gépesített konyhabútorral szerelt. Elhelyezkedéséből adódóan nagyon világos, csendes, udvari nézetű.Alacsony rezsi, önálló víz-és villanyóra. A fűtésről korszerű, gáz cirkó gondoskodik. Az ár tartalmazza a beépített konyhabútort gépekkel. A ház rendezett, a lakóközösség jó. A közlekedés és az infrastruktúra nagyon jó.A kitűnő lokáció, valamint az alacsony fenntartási költségek miatt az ingatlan remek választás lehet akár első lakást vásárlók, akár befektetési szempontból keresők számára. A társasház a rövidtávú kiadást nem tiltja.Ugyan itt a mellette lévő álló galériás stúdió lakás is eladó, akár együtt is megvásárolhatóak az ingatlanok.További információért keressen bizalommal!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK099106


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Baross tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6601974


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Baross tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 097 500 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.