star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 128 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 128 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 128m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Szobák száma
5 (2 + 3)
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban, a Rottenbiller utcában eladó egy 128 nm-es nagypolgári lakás. A lakás magasföldszinti és a lépcsőházból nyílik. Tájolása DNy-i. A tágas, 38 nm-es nappali és az egyik hálószoba (20 nm) az utcára a ház előtti kertre néz, a három kisebb szoba (9-9-11 nm) a ház udvarára. A lakás műszakilag több ütemben felújításra került. 2012-ben a nyílászárók ki lettek cserélve, redőnnyel ellátottak. Megtörtént a nyílászárók, az elektromos hálózat-, víz- és gázvezetékek cseréje. A lakás gázfűtéses, a fűtés és a meleg víz kondenzációs kazán és a hozzá kapcsolódó indirekt tároló által biztosított. A lakás galériázható, a belmagasság 3.95 m. Az elosztásából adódóan akár két külön bejáratú kisebb lakás is kialakítható belőle. A közlekedés kiváló, közel a Keleti pályaudvar, az M2 és M4 metró, számos buszjárat és troli. A lakás központi elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas akár iroda vagy pl. rendelő kialakítására. Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: For sale a 128 sqm apartment in Rottenbiller street, in the VII. district of Budapest, in Erzsébetváros. The apartment is on the high ground floor and opens from the staircase. The orientation is SW. The spacious living room (38 sqm) and one bedroom (20 sqm) look out onto the garden in front of the house, the three smaller rooms (9-9-11 sqm) look out onto the courtyard. The apartment has been technically renovated in several stages. The windows and doors were replaced and fitted with shutters in 2012, as well as the electrical, water and gas mains. The apartment is gas-heated, heating and hot water is provided by a condensing boiler and an attached indirect storage. The apartment has a gallery with a ceiling height of 3.95 m. Due to its layout, it can be divided into two smaller apartments with separate entrances. The transport is excellent, close to the East railway station, the M2 and M4 metro, numerous bus lines and trolleybuses. Thanks to its central location and distribution, the apartment is perfectly suitable for an office or a surgery. The floor plan and data are for information purposes only.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Rottenbiller utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611865


Kedzierskiné Németh Éva

Kedzierskiné Németh Éva

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Rottenbiller utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 702 344 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kedzierskiné Németh Éva referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611865. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.