star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

91,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 72m²


Ár:

91 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest VII. kerületében, a Blaha Lujza tér és az Astoria között, a Rákóczi úttól egy sarokra, az Arad Szálló mellett, gondozott, szép épület harmadik emeletén eladó egy Műszakilag és Esztétikailag Teljeskörűen Felújított, Lakberendező Által Tervezett, 72 m2-es modern lakás.

A lakás Duplakomfortos és Duplaklímás.
Az előszobából közelíthető meg a közel 30 m2-es, beépített berendezéssel és konyhagépekkel rendelkező amerikai konyhás nappali, melyből világos tágas szobákba juthatunk. A teljesen felújított két fürdőszoba közül az egyik zuhanyzóval és Wc-vel, a másik fürdőkáddal és Wc-vel rendelkezik. A helyiségek Prémium Burkolatokkal ellátottak.
A szobák világosak, utcai elhelyezkedésűek.

A lakás fűtése cirkókazánnal történik, a hőleadók lapradiátorok.

Az infrastruktúra kiváló, környezetében intézmények, szállodák, vendéglátó- és kiskereskedelmi egységek találhatók. A város bármely pontjáról könnyen megközelíthető: 2-es Metró, 28-as, 37-es villamos, 9-es, 99-es busz.

Kényelmes otthon lehet akár üzletemberek, házaspárok vagy család számára Az ingatlan tehermentes, Csok igénybe vehető.

A hét bármelyik napján szívesen fogadom a hívását, hogy bemutathassam Önnek a lakást, amely szerződéskötés után azonnal beköltözhető.

A környékről:

Belvárosi, jó közlekedéssel


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Nyár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635226


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Nyár utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 91,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 270 833 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Pásztorka Józsefné referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635226. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.