star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 48m²


Ár:

59 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2009
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a VII. kerületi Százház utcában lévő Metropolis társasházban egy 3. emeleti 2 szobás lakás. A társasház 2009-ben épült, 6 emeletes, kamerarendszerrel ellátott. A házban 2 lift, az alagsorban mélygarázs, a tetőn pedig közös tetőkert található. Bejárata a Százház és a Jobbágy utcára is van.A lakás 48,26 m2-es, melyhez egy 7,68 m2-es erkély tartozik, melyre mindkét szobából van kijárat. A lakás bejárata függőfolyosóról nyílik. A lakásban külön WC és fürdőszoba található, utóbbiban kád került beépítésre.A vételár részét képezi a beépített konyhabútor és konyhai gépek (kerámia főzőlap, elektromos sütő, páraelszívó, 9 terítékes mosogatógép), beépített előszoba szekrény, fürdőszoba szekrény.A közös költség összege havi 18 ezer Ft, a villany, gáz elszámolása külön mérőóra alapján történik.A ház egyik oldalán egy park található kis játszótérrel, a másik oldalán rendőrkapitányság. Pár perces sétára található a Reiner Frigyes park buszmegálló, ahonnan számos buszjárat indul a belváros felé. 2-es és 4-es metró kb. 10 perces sétára található, ahogy a Keleti pályaudvar is. Bevásárlási lehetőségként 5 perc sétára van a Garay Center , 10 perc sétára a Récsei Center, 20 perc sétára pedig az Aréna Mall. Kikapcsolódánivágyóknak a közelben nyújt számtalan lehetőséget a Városliget, valamint a Puskás Aréna parkjai és programjai.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Százház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641626


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Százház utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 249 792 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.