star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 88m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk egy Dohány utcai ingatlant a Blaha Lujza tér vonzásában. A szóban forgó lakás egy 88 nm.-es felújított ingatlan, remek elhelyezkedéssel és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel. Az ingatlan nem csak befektetési célra kiváló, de tökéletes fiatalos pároknak is. A lakás utcai kilátással rendelkezik, az ablakok mellett egy 2 nm.-es erkély is lehetőséget ad a levegőzésre. Az ingatlan jó állapotú, pár éve egy nagyobb felújításon esett át. Az északkeleti tájolás elősegíti a lakás természetes fénnyel való megvilágítását, amely nagyon fontos részlet, mivel az ingatlan tágas szobákkal rendelkezik.

A közös költéség vízdíjjal együtt 35.000 Ft./hónap. Az ingatlan saját parkolót nem tartalmaz, viszont a díjmentes közterületi parkolás az önkormányzattól egy gépjárműre igényelhető.

English description:

We offer for sale a property on Dohány utca in the attraction of Blaha Lujza tér. The apartment in question is an 88 sqm renovated property with a great location and excellent public transport options. The property is not only excellent for investment purposes, but also perfect for young couples. The apartment has a street view, in addition to the windows, a 2 square meter balcony gives you the opportunity to breathe. The property is in good condition, it underwent a major renovation a few years ago. The northeast orientation helps to illuminate the apartment with natural light, which is a very important detail, since the property has spacious rooms.

The common cost, including the water fee, is HUF 35,000. The property does not have its own parking lot, but free public parking can be requested from the municipality for one vehicle. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366737


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Blaha Lujza tér közvetlen közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645857


Szelicsán-Szajáni Miksa

Szelicsán-Szajáni Miksa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Blaha Lujza tér közvetlen közelében) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 864 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szelicsán-Szajáni Miksa referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.