star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 49m²


Ár:

68 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1921
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egészen különleges befektetési lehetőség!!!VII. kerület Dob utcában, polgári ház belső udvarán, külön álló épületben állógalériás kis lakás. Az ingatlan felújítása befejeződött.A lakás belmagassága 5 m feletti, ezért két szintes ingatlant alakítottak ki, az alsó szinten 20nm-es nappali, konyha és vizes blokk, a felső szinten háló, fürdő és gardrób építése került kialakításra. Így a hasznos alapterület : 49,5nm( A képek a lakás elkészült állapotát mutatják és teljesen berendezve eladó)A mellette lévő 3 db kis lakás is szintén eladó. A lakások egyben és külön-külön is megvásárolhatóak.Ezen kívül a lakások alatt található pince, ami szintén az ár részét képezi: 192 m2 önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Ablakos szuterén jellegű, frissen felújítva, közösségi térként lehet hasznosítani. Villany 32A. Ezenkívül van 4 tároló is kialakítva, mindegyik lakáshoz külön-külön. Ping-pong asztal biliárd asztal elhelyezésére alkalmas. A fűtés norvég Nobo fűtőpanelekkel történik, a fürdőszobában pedig elektromos törölközőszárítóval. Az elválasztó falak mindkét oldalán hangszigetelés készül.A felújítás teljes körű, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lett kialakítva új mérőkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb Hűtő fűtő klíma került minden lakásba.Az épületben teljes tető és ereszcsatorna csere történt. A lakások ablakai a csendes udvarra néznek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. A házban a rövidtávú kiadáshoz a tulajdonosok hozzájárulása szükséges, ennek intézése folyamatban van.További információért keressen bizalommal!

68900000 Ft

Referencia szám: LK069824-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646706


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1921, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 406 122 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.