star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 55m²


Ár:

48 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
10. felett
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szuper elosztású tehermentes lakás várja új tulajdonosát!

Lakás:
Örömmel mutatok be neked egy igazán különleges lehetőséget a lakáspiacon. Ez az 55 nm, 2 szobás loggiás gyöngyszem tágas és világos terekkel várja az új tulajdonosát.
A lakásban már kicserélték a bejárati ajtót, ami több ponton záródó fém biztonsági ajtó, + biztonsági rács, ill. ablakokat műanyag nyílászáróra, melyek redőnnyel ellátottak.
A nappali tágas jól rendezhető, külön is nyíló a hálószobától, keleti fekvésű, jelenleg több beépített bútorral kialakított, melyek a vételár részét képzik, egyéb bútorzat megegyezés tárgya.
2015-ben új villanyvezetékek és vízvezetékeket, ill. teljes felújításon ment keresztül fürdőszoba WC-ben burkolatok cseréje és sarokkád került beépítésre.
A konyhabútor praktikus sarok kialakítású, itt közepes étkező asztal is elfér.
A loggia világos nagy méretű, (8 nm-es), járólapos, beépített.
A lakás modern hűtő-fűtő INVERTERES KLÍMÁVAL ellátott, hogy egész évben komfortos legyen az otthonod, igényeidnek megfelelő hőmérsékletet biztosítson.
SZOBÁI arányosak, JÓL ÉLHETŐEK és a REZSI rendkívül ALACSONY – tehát kiváló abban az esetben, ha gyermekednek ELSŐ LAKÁSÁT szeretnéd biztosítani , ÉRTÉKÁLLÓ remek helyen.
A hálószoba mellett egy külön beépített szekrényes helységrész is található, így rendben és harmóniában tarthatod a mindennapi holmijaidat. Az autentikus hangulat és a egymáshoz illő bútorok tökéletes harmóniát alkotnak, hogy valódi otthonérzetet teremtsenek számodra.
A lakás keleti fekvésű, így a nap sugarai mindig kedvesen és sokáig kísérik majd a mindennapjaidat.
Az ingatlan tehermentes és minden tekintetben rendezett.

Társasház:
Egy rendezett, jó közösségű, 2 liftes társasházról van szó, ahol mindig újítanak valamit.
A ház szerkezete és műszaki állapota kiváló, tényleg minden rendben van.

Fedezze fel a kényelmet, a minőséget és a biztonságot – válassza ezt a csodálatos otthont, és élvezze a város szívében ezt az ELŐNYÖS VÁLASZTÁS!
A LEGNÉPSZERŰBB EGYETEMEK könnyen elérhetőek! Akár SOTE, akár Corvinus, akár Pázmány!
Amennyiben szeretnél megtudni még több részletet, vagy akár személyesen is megnéznéd a lakást, keress bátran!

Érdeklődni telefonon a hét minden napján lehetséges, keress bizalommal, és segítek álmaid otthonát megtalálni, hogy megleld azt a helyet, ahol a történeteid fognak megszületni.

Kiss Dominika Vivien
06-70/328-5770

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Félpanoráma.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Práter


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588587


+36 70

Ingatlannet kód: NET6588587


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Práter) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A panellakás ára 48,6 millió Ft, négyzetméter ára 883 636 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant TCT Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.