star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület, Óhegy

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 730 m²

    telek

Vételár:

41 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület, Óhegy 1. kép

Eladó lakás Budapest, X. kerület, Óhegy

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 730 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület, Óhegy

  • 54m²


Ár:

41 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
12 ezer Ft
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

ELADÓ 41 millió forintért Budapest X. kerületben, az Óhegy park közelében egy 4 emeletes, tégla építésű társasház 2. emeletén, jó állapotú, csöndes, minden oldalról parkra néző, kitűnő beosztású, 54 m²-es, 2 szobás, lodzsás, felújításhoz azonnal birtokba vehető lakás.

Az oldalról és felülről védett lodzsa fás parkra néz, és a tágas nappaliból nyílik. 

A második szoba is nagy ablakos, az épület ellenkező oldalára, ugyancsak fás parkra néz. A lakás gyorsan, jól keresztbe szellőztethető. A kisebb szoba mellett, közvetlen ajtón is megközelíthetően található az ugyancsak nagy ablakos, jól szellőztethető fürdőszoba-W.C helyiség, amely hibátlan zománcozású öntöttvas-káddal felszerelt, és a közlekedőtérből is van hozzá ajtó. 

A gáztűzhelyes, étkezős konyha is nagy ablakos, jól szellőztethető, és a közlekedőből nyílóan vele szemben található a polcozható éléskamra, továbbá egy polcozható, gardróbként is berendezhető tárolóhelyiség.

A nappali és a második szoba értékes, valódi faparkettával burkolt, a többi helyiség járólapos. A meleg vizet és az otthon melegét távhő szolgáltatás biztosítja, jelenleg havi 12.000 Ft-ért.  

A külső-belső nyílászárók jó minőségű, nem vetemedő fából készültek. A Társasház eredeti külső nyílászáróit a lakók jelentős többsége megtartotta. Megfelelő kezeléssel, javítással, mázolással hangsúlyozni fogják, hogy a lakás jó alapanyagokból készült. A jó belmagasságúfalak felújító, világos festéssel látványosan emelni tudják a lakhatási minőséget a jó hangszigetelésű, jól temperált téglaépületben. A vízcsapok jól működnek, az elektromos vezetékeket általános háztartási fogyasztáshoz építettek ki 1980-as években. A dugaljakat cserélni kell az újabb szabványoknak megfelelően.

A Társasház épülete jó állapotú, karbantartott, tiszta, rendezett, biztonságosan zárt, és kaputelefonos. A lépcsőházi közlekedők, a földszinti bicikli és gyermekkocsi tároló tágas. A szeméttároló kukák külön ajtó mögötti tárolóban vannak elhelyezve.

A lakásra számított társasházi közös költség jelenleg 12.340 Ft/hó, mely a közös területek takarításán, világításán, a társasházi biztosításon, és a szemétszállításon kívül a társasházi felújítási alapot is tartalmazza.

A környéken jók a bevásárlási lehetőségek. Gyógyszertár, háziorvosi rendelő, banki szolgáltatások közel vannak, a buszmegállók az épülettől pár percnyire találhatók.

Könnyen eljuthatunk az Örs vezér térre vagy Kőbánya Kispest irányába ahonnan metróval gyorsan elérhető a belváros. 

Az autóval közlekedőknek az épülethez közel ingyenes parkoló került kialakításra.

Ritka alkalom, hogy ezen a rendezett, kellemes, csöndes, parkos-fás környéken a jellemzően panel-kínálat mellett, most egészséges életteret biztosító, időtálló értékekkel bíró, tehermentes téglalakást vehet, az igényének megfelelő belső kialakítás, berendezés lehetőségével!

Kérésre küldök emailen fotókat.

Várom az érdeklődését! email: dr.raczmaria@t-online.hu, mobil: 0630.9912805


Helyiségek

Nappali
22m²
Szoba
14m²
Fürdőszoba
4m²
Gardrób
1m²
Kamra
1m²
Konyha
5m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

1104, Budapest, X. kerület, Óhegy, Szőlőhegy utca

Helyrajzi szám: 41203/22/A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640187


+36 30

Ingatlannet kód: 6640187


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerület, Óhegyi (Szőlőhegy utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 730 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 759 259 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Rácz Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület, Óhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.