star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZIGETELT HÁZBAN, HARMADIK EMELETI, JÓ ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS TÁVFŰTÉSSEL, ERKÉLLYEL!

X. Kerület közkedvelt részén, a BÁNYATÓ MELLETT RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, kiváló elosztású lakás - ABLAKOS KONYHÁVAL. A két szoba külön-külön és egymásból is megközelíthető, a fürdő és a wc külön helyezkedik el. A NYÍLÁSZÁRÓK MŰANYAGRA LETTEK CSERÉLVE és REDŐNNYEL vannak ellátva. EGY ÉVVEL EZELŐTTI FELÚJÍTÁSA SORÁN A SZOBÁKBAN ÉS A FOLYOSÓN ÚJ BURKOLATOK LETTEK ELHELYEZVE, EZEN FELÜL KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, MÉRETRE GYÁRTOTT KONYHABÚTOR, MODERN ZUHANYKABIN, ÚJ HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA KERÜLT ELHELYEZÉSRE, VALAMINT A LAKÁS EGÉSZE EKKOR FRISS FESTÉST KAPOTT.

Az ingatlan dél-nyugati tájolásának köszönhetően RENDKÍVÜL VILÁGOS. Az ingatlan rendelkezik egy 4 NM-ES SAJÁT ERKÉLLYEL és egy szomszéddal közös, KULCSRA ZÁRHATÓ LOGGIÁVAL IS. A TÁRSASHÁZ SZIGETELT! A ház körül ingyenes a parkolás.

Parkos környezetben, mégis kiváló infrastruktúrával, bevásárlási és közlekedési lehetőségekkel rendelkezik.

85, 85E buszokkal KŐBÁNYA-KISPEST(M) 5 percre, ÖRS VEZÉR TÉR(M) 15 percre található.

Éjszakai buszok is közlekednek.

Tehermentes! Hamar birtokba vehető!

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Vevőink számára a közvetítés ingyenes.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Újhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6649357


+36 1

Ingatlannet kód: NET6649357


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Újhegy) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mineradoro Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.