star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 74 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

140 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 74 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 74m²


Ár:

140 000 000 Ft

Közös költség
30,84 ezer Ft
Építés éve
2019
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
15 m²
Energia tanúsítvány
Megtekintés
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

XI. kerületben, BudaParton ELSŐ TULAJDONOSTÓL ELADÓ egy újszerű, 74 nm-es, teraszos, 3 szoba + nappalis, 1 nagy fürdőszobás, 3. emeleti lakás.

 

LAKÁS: Az ingatlant 2019 őszén adták át. A délnyugati tájolású lakás a 3 rétegű panoráma nyílászáróknak köszönhetően egész nap napfényes. A lakásba belépve az előszobába érünk, amelyből balra nyílik a fürdőszoba, majd a folyosón tovább haladva jobbra a központi parkra néző 2 szoba található. A közlekedőből kiérve balra a gardrób és az erkélyes 3. szoba, szemben pedig a nagy, amerikai konyhás, teraszos nappali található.

 

HELYISÉGLISTA:- Nappali + étkező: 20,99 nm

- Konyha: 5,24 nm

- Szoba: 8,68 nm

- Szoba: 9,01 nm

- Szoba: 8,15 nm

- Fürdő: 7,3 nm

- Közlekedő: 6,08 nm

- Előszoba: 5,66

- Terasz: 15,2 nm

 

MŰSZAKI LEÍRÁS: Az épület vasbeton falazattal készült, a külső térelhatároló falak 30 cm vastag tégla falazóblokkból és hőtechnikailag méretezett hőszigetelő homlokzati rendszerből állnak. Az épület liftekkel felszerelt. A lépcsőház reprezentatív fogadótérrel várja az érkezőket, a ház előtti sétány a központi zöld területhez kapcsolódik.

A lakásban a szobákban, az közlekedőben és az előtérben laminált padlóburkolat van, a fürdőszobák és a konyha pedig járólappal burkoltak. A konyha a mai igényeknek megfelelően gépesített, teljesen felszerelt és bútorozott. A meleget egyedi mérős távfűtés, a hűtést pedig 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fürdőszobában sarokkád, zuhanyozó, mosdó, mosógép és WC található.

Telekommunikációs szolgáltató a Vodafone-UPC. Valamennyi szobában található TV és internet csatlakozás.

A biztonságról kaputelefon, valamint előkészített kamera és riasztó gondoskodik. 

A lakás bővíthető okos otthon rendszerrel rendelkezik.

A terasz járólappal burkolt és fényáteresztő sötétítőkkel ellátott. A kilátás részben a központi parkra, illetve utcára nyílik, de látható a Duna-öböl is.

 

Közös költség: 30.850 Ft/hó, amely a szemétszállítást, közös villanyt és az egyéb szokásos költségeket is tartalmazza.

 

KÖRNYÉK: Az ingatlan az újonnan kiépült BudaParton, a Kopaszi-gát, illetve a MOL-torony mellett kialakított, a városi közlekedés zaj-, illetve levegőártalmaitól mentes, exkluzív környezetben található. A közterületet a lakópark üzemeltetője által karbantartott rendezett terek, igényesen kialakított parkok, családi sétára, sportolásra kiválóan alkalmas helyszínek jellemzik. A lakóparkon belül vannak élelmiszerboltok, pékségek, illetve drogéria, gyógyszertár, virágbolt, szépségszalon, fittneszterem, kávézók, fagyizó is található. A környéken kórház, szakrendelők, fogorvos, iskolák, óvodák és bölcsöde is elérhető távolságra vannak. Kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas a SHO-beach, a Kopaszi-gát környéke, valamint megtalálható számos kávézó, pékség, étterem is a környéken.

Az Infópark-egyetemváros 5 percre található, az Allée bevásárlóközpont is elérhető távolságra van.

Tömegközlekedés is könnyen elérhető: 1-es villamos (3 perc séta), 107-es busz (3 perc séta), 33-as és 133-as busz (5 perc séta), 153, 154B buszok, valamint MOL Bubi állomás.

Az M1/M7/M6-os autópályák közelségének, illetve a Rákóczi hídnak és a Hungária körútnak, valamint az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe is könnyen be lehet kapcsolódni.

 

A lakáshoz tartozó 12,25 nm-es teremgarázs beálló (8 millió Ft) és 4 nm-es tároló (2,5 millió Ft) igény szerint megvásárolható.


Helyiségek

Előszoba
5m²
Közlekedő
6m²
Gardrób
3m²
Fürdőszoba
7m²
Szoba
9m²
Szoba
9m²
Szoba
8m²
Konyha
5m²
Nappali
21m²

Elhelyezkedés

1117, Budapest, XI. kerület, Lágymányos, Garda utca 4B


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6632506


+36 20

Ingatlannet kód: 6632506


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, lágymányosi (Garda utca 4B) csúszózsalus lakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A csúszózsalus lakás ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 1 891 892 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Nádasi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Lágymányos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.