star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

178,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 87m²


Ár:

178 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Az építkezés már elkezdődött, jelenleg a szerkezet és a külső falak készülnek!

XI. Sasad felső részén, csendes mellékutcában, modern, ENERGIAHATÉKONY, MINIMAL stílusú házban, PENTHOUSE LAKÁS ELADÓ!

A csendes utcák határolta környéken, kiváló lokációban, pár perc sétatávolságra található tömegközlekedési eszközökkel (53-as és 8 as busz, 59-es villamos, ill. 4-es metro) is könnyen elérhető a budai és pesti Belváros.

A 3 lakásos társasház PENTHOUSE TERASZKAPCSOLATOS lakása 87 nm hasznos alapterületű, NAPPALI + 2 SZOBÁS, étkezős amerikai konyhával, kádas, vagy igény szerint épített zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, és külön mosdóhelyiséggel. A DNy-i fekvésű nappaliból nagy, jól használható 20 nm-es teraszra léphetünk ki, a két hálószobából pedig 10 nm-es teraszra, panorámás kilátással.

A változatos méretű és elrendezésű lakások az igényes ingatlant keresőknek, ill. befektetési célból vásárlók számára nyújt remek lehetőséget.

Lépcsőház nincs, minden lakás külön-külön megközelíthető!

Az épület környezetbarát Panasonic levegő-hőszivattyú használatával biztosítja a mennyezet hűtést-fűtést és melegvíz ellátást, az utóbbi készítésére a tetőn elhelyezett napkollektor is rásegít. A 3 rétegű üvegezés és 18 cm hőszigetelés biztosítja a magas szintű energiahatékonyságot, energia besorolás közel nulla. A lakásokhoz többek között elektromos redőnyök, biztonsági kamera rendszer, interneten vezérelhető hőmérséklet szabályozás és videó kaputelefon tartozik, a kert parkosított és öntöző rendszerrel kiépített.

Még elérhető lakások KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN:

1. emeleti lakás: 89 nm, Nappali + 3 szoba, terasz = 169,9 M Ft + gépkocsi beálló, tároló (+20 M Ft)
Földszinti lakás: 100 nm, Nappali + 3 szoba, saját kertrész = 189,9 M Ft + gépkocsi beálló, tároló (+20 M Ft)

Családi házként is megvásárolható a 786 nm-es telken épülő , 277 nm, saját igény szerinti belső kialakítással 599 M Ft.

A környező utcákban átmenő forgalom nincs, csak az ott lakók haladnak el. Pár perc sétával a környék legkedveltebb parkja is elérhető.
A lakásokhoz 10 nm-es tároló (+ 10 M Ft) valamint gépkocsibeálló vásárolható (+ 10 M Ft).
A lakások exkluzív belső kialakításában, egyedi elképzelések megvalósításához belsőépítészek is rendelkezésre állnak. Műszaki tartalmat, alaprajzokat, kérésre küldünk, személyes megbeszélésre irodánkban van lehetőség.

Tervezett átadás kulcsrakész állapotban: 2024. IV. negyedév.

A beruházó-kivitelező cég biztos hátterű ingatlanfejlesztőként, főként saját beruházás keretében, társasházak kivitelezését végzi több mint két évtizede. A kivitelező cég büszke az általa elvégzett munka magas minőségi színvonalára, a környéken az elmúlt évekből több mint tíz társasház referenciaként is rendelkezésre áll. A helyszín akár hétvégén is megtekinthető, bejárható!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488936


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6488936

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 178,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 056 322 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.