star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

155 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140m²


Ár:

155 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SASADON, ÚJSZERŰ LIFTES TÁRSASHÁZ LEGFELSŐ SZINTJÉN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ, HANGULATOS, NAGYTERASZOS LAKÁS ELADÓ!Sasadon, a Beregszász utcában , csendes környezetben, 2000-ben épült kiváló állapotú liftes társasház legfelső szintjén, amely szinten csak ez az egy lakás található (!), összesen 140 m2-es, belső két szintes, világos, tágas terekkel, egyedi, elegáns, és hangulatos megoldásokkal lakás eladó !Az ingatlan egyedi tervezése, a színek és a két szint közötti lépcső stílusos megoldása, valamint a nappali, konyha étkező látványos világos belső terei, a széles 20 m2-es terasszal különleges , kellemes érzést kelt, igazi Otthon hangulatot teremt. Amennyiben szeretne a nappaliban kandallót kialakítani a lehetőség szintén adott, megoldható.Mindezeken túl a társasház kertje is gyönyörűen gondozott és parkosított, ahol a gyerekek számára is biztosított a szórakozás, valamint a kertben megépített MEDENCE is különleges kikapcsolódást jelenthet a lakók számáraA lakásban beszerelt extra felszereltség:minden szobában klíma, nappaliban motoros redőny, beépített, gépesített konyhabútor, beépített fürdőszoba bútor, elhúzható elegáns tolóajtók.Az ingatlanhoz tartozik a teremgarázsban egy beálló-hely, amelynek ára 6 M Ft, valamint ezen a szinten egy 5 m2-es saját tároló, amelynek ára 4 M Ft, és a lakással megvásárolandóAmennyiben szeretné megtekinteni, illetve további információt szeretne , várom hívását !

155000000 Ft
Érd: Pagonyi Szilvia 06307310238


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Beregszász út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620109


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620109


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Beregszász út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 1 107 143 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pagonyi Szilvia referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.