star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

129 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120m²


Ár:

129 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egyedi Lehetőség!120 nm-es polgári lakás Irodának vagy otthonnak a Feneketlen-tó szomszédságában!
Eladó ez a lenyűgöző, polgári stílusú lakás ami irodaként funkcionál, Budapest egyik legkedveltebb negyedében, a Bartók Béla úton. Tökéletes választás lehet vállalkozásának vagy befektetésnek, köszönhetően a kitűnő elhelyezkedésnek. Főbb Jellemzők: Az ingatlan három tágas szobával rendelkezik, valamint egy nagy erkéllyel, ahol élvezheti a városi kilátást. Az elrendezés könnyen átalakítható, akár két kisebb lakásnak is alkalmas. Teljes körűen gépesített, és két modern klímaberendezéssel felszerelt, így az év bármely időszakában kellemes hőmérsékletet biztosít. Kiváló lokációval büszkélkedhet a Móricz Zsigmond körtér közelsége miatt. A környék jól ellátott boltokkal, üzletekkel és éttermekkel, valamint kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A lakás rendkívül napfényes, köszönhetően délkeleti tájolásának, így mindig kellemes és világos.

Referencia szám: LK028890-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627173


+36 30

Ingatlannet kód: NET6627173


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Bartók Béla út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 075 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.