star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

149 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 86m²


Ár:

149 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
5.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

TÖLGYES LAKÓPARKBAN ÁLMAI OTTHONA GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL ELADÓ!

Megvételre kínálom a 11. kerület egyik legkedveltebb lakóparkjában levő bruttó 108 nm-es, 4 szobás, ÖRÖKPANORÁMÁS, nagyteraszos, újszerű legfelső emeleti penthouse jellegű gyönyörű lakását!

Az ingatlan egyedi penthouse jellegű, amely a 11. kerület egyik legkeresettebb EXKLUZÍV lakóparkjában épült. A lakóparkban éjjel-nappali portaszolgálat üzemel a lakók biztonságának érdekékében, továbbá tartozik még hozzá egy nagy közösségi park és játszótér.

A 4 szobás lakás igényes, minőségi kivitelezésű, mely pár éve teljeskörű felújításon esett át.

Az ingatlanhoz egy 45 nm-es ÖRÖKPANORÁMÁS intim nagy terasz tartozik, mely igazi kikapcsolódást nyújt, a nap bármelyik szakaszában.
Két szobában (gyerekszobában) padlófűtés lett kialakítva, hogy a gyerkőcök fűtött padlón játszhassanak.

A lakás műszaki megoldásaiban is megfelel a mai kor követelményeinek: műanyag nyílászárók, 2 gyerekszobában padlófűtés, 4 klíma és beépített gardróbok növelik a luxus érzetet.

Garázs bérleti jog 6 millió Ft,-

Ezt a lakást érdemes megnézni, garantálom, hogy azonnal beleszeret!

Ha Ön nem rendelkezik a teljes vételárral, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk rendelkezésére áll, amely minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti, ráadásul DÍJMENTESEN!
Amennyiben szeretné megtekinteni, illetve kérdése van az ingatlannal kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364810


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Tölgyes lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629252


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629252


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Tölgyes lakópark) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 732 558 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Biri Etelka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.