star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

143 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 76m²


Ár:

143 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó lakások a 11. kerületben, a Feneketlen tó és a Kosztolányi Dezső tér szomszédságában található új építésű, modern kialakítású, 8 lakásos társasházban.

Itt a természet és a városi élet harmóniáját együtt élvezhetik a lakók. A Feneketlen tó és környéke az egyik legkedveltebb része a budai oldalnak. A tavat körülvevő park minden évszakban csodás látványt nyújt, lehetőséget ad piknikezésre, romantikus sétákra, számos sportolási és szabadidős tevékenységre. Az épület közvetlen közelében több kisbolt, étterem és kávézó található, így a lakók könnyedén hozzáférhetnek alapvető szolgáltatásokhoz, kikapcsolódási lehetőségekhez. Közel van a Vásárcsarnok, az Allee bevásárló központ és több egészségügyi ellátást biztosító intézmény, továbbá hatalmas előnyt jelent a környéken minden irányban szélesen kiterjedő tömegközlekedési hálózat is.

Az épület minőségének magas színvonalát az innovatív építészeti megoldások és a kiváló minőségű anyagok használata biztosítja. Minden lakás modern kialakítású, tágas és világos, a napfényes tetőterasz kialakításának lehetőségével pedig egyedülálló kilátás nyílik a városra.
Ajánlom azoknak, akik egy praktikus és kényelmes otthont keresnek, közel a városközponthoz, miközben élvezik a természet közelségéből adódó előnyöket is.
Ha Ön is itt szeretne élni, ne habozzon, kérjen időpontot és tekintse meg az új építésű lakásokat!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kanizsai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632716


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632716


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Kanizsai utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 143 millió Ft, négyzetméter ára 1 881 579 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Dolák István referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.