star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 48m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó lakás - Kiváló befektetés vagy saját otthonnak!

Elképesztő lehetőség várja Önt ezen a csendes és barátságos helyen, ahol eladásra kínálunk egy kényelmes földszinti lakást, mindössze 12 lakásos társasházban. A lakás két külön nyíló szobával rendelkezik, erkéllyel, és garantáltan világos és csendes környezetet biztosít.

Két külön nyíló szoba, erkély: A lakás praktikus elrendezése két külön nyíló szobát biztosít, amelyek ideálisak családok vagy otthont osztó baráti társaságok számára. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a kertre, és remek lehetőséget kínál a friss levegőn való pihenésre.

Világos és csendes: A lakás világos és kellemes atmoszférával rendelkezik, mely ideális a pihenésre és kikapcsolódásra. A csendes környezet garantálja a nyugodt életvitelt, miközben a város szívéhez közel helyezkedik el.

Földszinti, 12 lakásos társasház: A földszinti elhelyezkedés kényelmet biztosít mindazoknak, akik szeretik elkerülni a lépcsőzést vagy az emeleti lakások zaját. Az 12 lakásos társasház kis létszámú közösséget teremt, ami otthonos érzetet nyújt.

Jó tömegközlekedés: A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérhető a város különböző pontjai. A közelben található busz- és villamosmegállók gyors utazást tesznek lehetővé.

Tétényi út és Andor utca közelében: A környék kiváló elhelyezkedése garantálja a város minden fontos részéhez való gyors és könnyű hozzáférést. A Tétényi út és Andor utca közelsége praktikus és kényelmes mindennapi életet biztosít.

Etele Pláza és Kelenföldi pályaudvar 5 percre: Az Etele Pláza és a Kelenföldi pályaudvar mind mindössze 5 perces sétára található, ami kényelmes vásárlási és utazási lehetőséget biztosít a lakóknak.

Savoya Park 2 megállóra: A Savoya Park mindössze 2 megállóra van, így könnyedén elérhető a bevásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Tétényi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633508


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633508


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Tétényi út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 956 250 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Master Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633508. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.