star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 61m²


Ár:

62 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1963
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a panorámás, 4. emeleti, erkélyes, 61 nm-es, XI. kerületi lakást. Az ingatlan a Bogdánfy utca és az Irinyi József utca sarkán található 1963-ban épült, liftes, pillérvázas, téglaépületben. A jelenleg 3 szobás lakás erkélyéről az előttünk lévő parksáv fái felett, a Duna irányába, a Magyar Tudósok körútján lévő ELTE és BME épületekig ellátni.

A szobák mérete: 21,75 nm, 14,9 nm és 6,2 nm. Az erkély 3,5 nm-es. Építésmódjának köszönhetően a legtöbb falnak nincs statikai szerepe… azok szabadon mozgathatóak, így akár a mellékelt amerikai konyhás nappali + 3 szobás elrendezések is kialakíthatóak.

Az ingatlan fűtéséről egyedi mérős távhő gondoskodik lapradiátorokon keresztül, amely a melegvízzel együtt 10 000 Ft körüli átalány költséget jelent a tulajdonosoknak. Az egyetemek és kollégiumok közelsége miatt akár jelenlegi állapotában is bérbe adható, de egy átalakítással egybekötött felújítás is megtérül a kiadás havidíjában. A fűtésgépészetre nem kell külön költeni, így a felújítás költsége kedvezőbb a nagypolgári lakásokéhoz képest.

Gyorsan megközelíthető a Duna part, Újbuda központ, a BME teljes területe, az ELTE budai campusa, a Móricz Zsigmond körtér, illetve a 4-6 villamosoknak köszönhetően az egész belváros. A kerületi lakosoknak a parkolás ingyenes. Az út túloldalán a Tüskecsarnok környékén számos sportolási lehetőség elérhető az úszástól, a fitnesszen át a teniszezésig. Egy SPAR található az épület mögött, illetve további számos bevásárlási lehetőség adott a környéken. Ha fiatal szülőként költözne, akkor a közvetlen közelben bölcsödét és óvodát is talál.

Jó szívvel ajánlom, belvárosközeli, XI. kerületi lakást keresők számára, azoknak akiknek fontos az egyetemek vagy az Infopark közelsége, illetve befektetésnek.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Irinyi József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640854


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640854


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Irinyi József utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 031 148 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640854. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.