star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

72,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66m²


Ár:

72 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
4
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok Gazdagréten Egy Teljeskörűen Felújított, 66 M2-Es, Nappali + 3 Szobás, FRANCIAERKÉLYEs, Panorámás, CSENDEs, NAPFÉNYEs, Jól Kiadható, Jó Elosztású Lakást, TELJEs Bútorzattal És GépEsÍTVE!

Rendkívül frekventált, de mégis zöldövezeti, csendes környéken található, egy 1980-as években épült, 10 emeletes, LiftEs, Panelprogramos társasház 7. emeletén. Lift Van!
Déli fekvésének köszönhetően szinte egész nap szép napfényes. Gyönyörű panoráma nyílik Budaörs irányába, illetve esténként végig nézhető a naplemente.

Az ingatlan egy teljeskörű felújításon esett át, ezalatt értem a villany- és vízvezetékek, műanyag nyílászárók (redőnnyel felszereltek), radiátorok cseréjét, a szobákban laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. Ablakos konyhája kapott egy minőségi beépített szekrényt mosógéppel, mosogatógéppel, tűzhellyel, hűtővel. Előtte egy étkező kapott helyet, valamint a tágas, franciaerkélyes nappalival került egybe nyitásra. Három szobája külön nyíló, a két kisebbik szoba igény szerint könnyedén összenyitható. Fürdő és a wc szintén felújított, külön található. Lakáson kívül az előtérben található egy hatalmas gardrób szekrény, az még ide tartozik.
Minden Gép És Bútor A Vételárat Képezi!

Fűtés átlagosan 15.000 Ft a meleg vízzel együtt.
Közös költség 13.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ház biztosítást és a szemétdíjat is.
Közös tároló van.

A társasház rendezett, szép állapotú, jó lakóközösséggel rendelkezik. A szigetelés már ki lett fizetve!

Per és tehermentes az ingatlan, azonnal költözhető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és pár megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható Eleven Center, Aldi, Spar, piac, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ára 72.99 Millió Forint!

A környékről:

Frekventált, parkos, zöldövezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Gazdagrét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660378


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660378

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Gazdagrét) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 72,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 105 909 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.