star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Virányos

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

169 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Virányos

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Virányos

  • 102m²


Ár:

169 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

*** MADÁRCSICSERGŐS LAKÁS VIRÁNYOS LEGJOBB RÉSZÉN ***

Varázs utcában, századfordulós villák övezte környéken kínálunk eladásra egy kiválóan alakítható, 102 nm-es ingatlant.
Szanatóriumi nyugalom, árnyas kert, mókusok, madárdal, tágas terasz – mégis alig 3 percre a Budagyöngyétől!

A 102 négyzetméteres lakóterületű + 10 négyzetméteres teraszos lakás az ötlakásos társasház első emeletének fél szintjét foglalja el, csak egy rövid falrész közös a szomszéddal. A szobák keleti, déli és nyugati fekvésűek, mindegyik kertre néz, nyáron a lombokon át, télen akadálytalanul süt be a nap az ablakokon.

A lakásban jelenleg egy nappali és 3 hálószoba található, amúgy szabályos, négyszögletes alaprajza miatt az ingatlan igény szerint alakítható.

A lakás szíve a modern amerikai konyhás nappali élettér, amely rendkívül tágas, összesen 45 négyzetméter. A legjobb pihenőhely a hátsó kertre néző fedett terasz, ahová dupla üvegajtón át lehet kijutni. A teraszra néző beugró remek dolgozósarok. A változatos méretű és elhelyezkedésű hálószobák felnőtteknek, gyerekeknek, vagy home-office szobának egyaránt kiválóan használhatóak.

A 2000-es évek elején az ingatlan teljes felújításon esett át. Minden vezeték modernizálásra került, új műanyag nyílászárók, valamint cirkó kazán került beépítésre. A hidegburkolatok alatt padlófűtést alakítottak ki.

Az utcában a parkolás ingyenes. A környéken gyalog is percek alatt elérhetők az élelmiszerboltok, óvodák, iskolák, és a Budagyöngyénél megálló számtalan busz és villamosjárat is.

A közös költség 11.250 Ft/hó.
A lakáshoz tartozik egy 10 négyzetméteres ablakos tároló és egy ugyanakkora pincerekesz is.
A kert és a lakás feletti padlástér osztatlan közös tulajdon.

A lakás tehermentes, időpont-egyeztetéssel rugalmasan megtekinthető.

Kérdése van? Megnézné? Hívjon bizalommal!
Irodánk hétvégén is elérhető

*** SALE1 | Ingatlanok Befektetőknek ***


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Virányos, Varázs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543870


+36 70

Ingatlannet kód: NET6543870


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, virányosi (Varázs utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 1 656 863 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Tagscherer Eszter referens a RENT1 SALE1 irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543870. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Virányos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.