star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 69 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

125 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 69 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 69m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

MOM PARKNÁL, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS LAKÁS, NOVEMBERI KÖLTÖZÉSSEL˘˘˘Eladóvá vált ez a varázslatos, teljesen felújított lakás Budapesten, közel a Mom Parkhoz, egy nyugodt és kedvelt környéken. Ez az otthon minden igényt kielégít, és garantáltan lenyűgözi majd Önt!Az ingatlan 69 nm-es, egy jó állapotú liftes társasház 4, emeletén helyezkedik el, CSODÁLATOS PANORÁMÁVAL büszkélkedhet. Tágas és Funkcionális: A lakás kitűnő elrendezésű: két tágas (22,7, valamint 22,3 nm-es), UTCAI NÉZETŰ, KÜLÖN BEJÁRATÚ szobával rendelkezik. Minőségi és Ízléses: A lakás tervezője a funkcionalitást és az esztétikát ötvözte, így az otthon minden részlete igényesen lett kialakítva. A felújítás során csak minőségi anyagokat használtak, így Ön egy modern és időtálló otthonba költözhet. Kiváló elhelyezkedés: A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a Mom Park bevásárlóközpont és számos más üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető. A környék csendes és nyugodt, így az otthona ideális helyszín a mindennapi pihenésre és feltöltődésre. Novemberi átadással: Az ingatlan teljes felújítása hamarosan befejeződik, és novemberben az új otthona már várja Önt. Ez egy ritka lehetőség, ne hagyja ki! A képek referenciák a tulajdonos korábbi munkáiból. Ha érdekli ez a varázslatos lakás, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és szervezzünk egy személyes találkozót, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző otthont!

Referencia szám: LK083674-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592420


+36 30

Ingatlannet kód: NET6592420


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Kiss János altábornagy utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 1 811 594 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.