star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 371 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

810 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 371 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 371m²


Ár:

810 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kizárólag Irodánk kínálatában!

Természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, mégis 5 percre a 8E autóbusztól, eladó egy háromlakásos, újépítésú villa első és második emeletén, egy-egy újépítésű, örökpanorámás lakás.

A telek összesen 2200 nm, a hirdetett két lakás alapterülete 371 nm.

Az első emeleten található lakás 3 szobából, 2 fürdőszobából, konyha-étkező-nappaliból, előszobából áll. A lakás 133 nm, a fedett, zárt és fűtött terasz 40 nm, a fedett, de nyitott terasz 9 nm. A mérete összesen 182 nm.

A második emeleten található penthouse lakás 46 nm-es, 1 szobából, nappali-konyhából, fürdőszobából, valamint 25 nm fedett, zárt és fűtött és 81 nm Penthouse teraszból áll; így összesen 152 nm.

A fedett teraszok padlófűtéssel és lapozható üvegfalakkal rendelkeznek.

A szóban forgó két lakáshoz a napelem telepítése is megtörtént, így a rezsiköltség rendkívül kedvező.

Az épület korszerű anyagokból épült 2023-ban, nagyméretű Schüco típusú, 3 rétegű üvegezésű toló, és bukó-nyíló nyílászárókkal felszerelt, amelyeken elektromos működtetésű, színazonos alumínium redőny van.

A lakáshoz tartozik a garázsszinten két garázshely, elektromos gk. töltővel és egy saját 13 nm-es tároló. A garázsból akár lifttel is fel lehet menni a lakásokhoz.

A nagyméretű közös telken újonnan ültetett, döntően örökzöld növényzet került telepítésre, öntöző rendszerrel, egy tűzrakó/grillező és pihenő hellyel és egy automata fűnyíróval.

A lakásban hőszivattyú biztosítja a hűtést-fűtést és a háztartási meleg vizet. Mindenhol padlófűtés van, és mennyezet hűtés-fűtés. A lakásban Loxon típusú okos rendszer működik, amellyel távolról, akár mobilról is irányítható és programozható a helyiségek fűtése, a világítás, redőnyök és a kamerarendszer.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Kikerics utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625294


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625294


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Kikerics utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 371 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 810 millió Ft, négyzetméter ára 2 183 288 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Dodici Quartiere Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625294. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.