star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 68 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

68,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 68 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 68m²


Ár:

68 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1991
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Felújított lakás eladó a XIII. kerület frekventált részén. Eladásra kínálunk egy 68 nm-es, 2+2 szobás, 3. emeleti lakást Angyalföldön. Az előszobából nyílik az egyik szoba, a tágas nappali, abból pedig az étkező, illetve a konyha. A nappaliból lépünk ki az erkélyre, ahonnan rálátásunk van az utcára. A lakáshoz tartozik még két félszoba, wc, illetve egy fürdőszoba. A lakás 2022-ben lett felújítva. A fűtése távfűtéssel valósul meg. Évszaktól függetlenül, a megfelelő hőmérséklet elérésben a hűtő-fűtő klíma segít. A konyhabútor és a beépített konyhai eszközök az ár részét képezik. A ház rendezett, csendes, benne lift található. Parkolásra az utcán van lehetőség. Kiváló a környék infrastruktúrája. Pár perc sétára elérhető a 14-es villamos, illetve a 914, 914A, 105, 210 és 210B buszok. A közelben bevásárlóközpont, boltok, posta, gyógyszertár, rendelőintézet, bank, park, játszótér és fitness center található. Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: Renovated apartment for sale in a central area of the XIII district. We offer for sale a 68 sqm, 2+2 bedroom, 3rd floor apartment in Angyalföld. The entrance hall opens into one of the rooms, the spacious living room, the dining room and the kitchen. From the living room we step out onto the balcony with a view of the street. The apartment also has two half rooms, a toilet and a bathroom. The apartment was renovated in 2022. The heating is provided by district heating. The apartment is equipped with heating and cooling air-conditioning. The kitchen furniture and built-in kitchen appliances are included in the price. The house is quiet and tidy with a lift. Parking is possible on the street. Excellent infrastructure in the area. It is a few minutes walk to tram 14, buses 914, 914A, 105, 210 and 210B. Nearby there is a shopping centre, shops, post office, pharmacy, medical clinic, bank, park, playground and fitness centre. The floor plan and data are for information only.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Angyalföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612915


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612915

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 68,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 007 353 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Tapolcsányi Vivien referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.