star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 90m²


Ár:

76 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
21,5 ezer Ft
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

A 2. emeleti lakás közvetlenül tulajdonostól egy igényesen karbantartott, liftes, körfolyosós, bekamerázott társasházban 1 éves bérlővel lakottan eladó. A közös költség 21420 Ft. A két nagyszoba déli fekvéssel egy forgalom mentes zsákutcára, a többi helyiség a világos körfolyosóra néz. A kis szoba galériázott. A nagyszobák külön a folyosóról érhetők el, de egymásba is nyílnak. A folyosó és a mellékhelyiségek tárolásra alkalmas  álmennyezettel rendelkeznek. A lakás pár perc sétára van a Nyugati metrómegállótól, a 4-es, a 6-os villamostól, a Westendtől. Az elosztása miatt 4 szobássá is átalakítható. Pl: az egyik nagyszobából amerikai konyhás nappali, a jelenlegi konyhából pedig egy új szoba hozható létre. Gáz cirkó fűtés. XIII. kerületi lakosként egy gépkocsira ingyenes parkolási lehetőséget van.


Helyiségek

Kamra
2m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
13m²
Szoba
10m²
Szoba
21m²
Szoba
27m²
Szoba
21m²
Szoba
27m²

Elhelyezkedés

1132, Budapest, XIII. kerület, Visegrádi út 15


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6536892


+36 30

Ingatlannet kód: 6536892


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Visegrádi út 15) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 854 444 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vári József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.