star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 83 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 83 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 83m²


Ár:

119 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2013
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó egy modern 4 szobás lakás Vizafogón, Budapest XIII. kerületének kedvelt részén.Az ingatlan a 3. emeleten található egy gondozott, 2013-ban épült házban, amely saját belső kerttel rendelkezik, melyet kertész gondoz. A 83 nm-es lakás tágas és modern elrendezésű. Egy nagy amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba, 2 tároló/gardrób helyiség, külön fürdőszoba és wc található benne. Minden szobából kijárás nyílik a 17 nm-es teraszra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a belső kertre. A lakásnak nyugati fekvése van, így egész nap kellemes fény ömlik be az ablakokon.A lakóközösség barátságos és nyugodt, a környék csendes, ugyanakkor minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető.A környék infrastruktúrája kitűnő. A Göncz Árpád városközponti metrómegálló, az 1-es villamos megállója, a Margitsziget és a Duna part, a Dagály Strandfürdő is a háztól gyakorlatilag pár perc sétával elérhető. Ugyancsak közelében van a Westend, Duna Pláza, a Lehel Csarnok, hogy csak néhány, a környéken lévő vásárlási lehetőséget említsek. A környezet parkosított, a közelben találunk még óvodát, iskolát, orvosi rendelőt isAz ingatlanhoz opcionálisan vásárolhatók 2 zárt teremgarázs hely, melyek ára 8,9 millió forint/db, valamint egy emeleti zárt tároló is, mely 3,9 millió forintba kerül. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és lépjen be a kényelmes és modern életstílus világába!

119000000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616509


+36 20

Ingatlannet kód: NET6616509


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 1 433 735 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616509. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.