star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 70m²


Ár:

67 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ELSŐ EMELETI HÁROMSZOBÁS INGATLAN KIVÁLÓ LOKÁCIÓ.

Eladásra kínálok egy esztétikailag, ill gépészetileg is teljeskörűen felújított 70 m2-es, amerikai konyhás nappali+ 2db háló+ külön étkező +fürdő +külön wc-vel +kis erkéllyel rendelkező lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy kis tároló is.
A felújítás magában foglalja:
villanyvezeték, új gépeszet, vìzvezeték, radiátorok, bojler, új több légkamrás ablakok, beltéri ajtók, bajárati ajtó, új burkolatok, szaniterek, festés, konyhabútor-beépített mosogatógéppel, főzőlappal, sütővel
.
Az egyik háló belső fás udvarra, az amerikai konyhás nappali és a másik háló pedig utcára néz.
A több légkamrás ablakoknak köszönhetően az ingatlan VALÓBAN CSENDES.

A lakás elhelyezkedése kiváló. A ház hátsó része fás, füves, viszont a tömegközlekedés miatt pár perc alatt elérhető az Örs vezér tér, az Árkád bevásarlóközpont vagy akár a Keleti Pu.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Kiszugló, fogarasi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615768


Bogdanovits-Fehér Orsolya

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615768

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, kiszuglói (fogarasi) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 970 000 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Bogdanovits-Fehér Orsolya referens a Sándor Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Kiszugló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.