star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Kiszugló

  • 64m²


Ár:

54 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
14 ezer Ft
Építés éve
1955
Emelet
3.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Kérem, ingatlanosok ne keressenek.Fedezze fel Zugló szívét, ahol egy lenyűgöző, azonnal költözhető otthon várja új tulajdonosát! A Bosnyák tér szomszédságában, a Nagy Lajos király útján található, ez a 65 m²-es, harmadik emeleti tégla lakás. A 2016-ban gondosan felújított ingatlan, kivéve a fürdőszobát, kiváló hangszigeteléssel, energiatakarékos LED világítással és okos otthon funkciókkal felszerelt. A meleg otthoni hangulatot egyedi konvektorok és a legújabb technológiájú klímák biztosítják az év minden napján.Élvezze a kényelmet és a városi élet minden előnyét: közlekedési csomópontok, üzletek, oktatási intézmények csupán pár perc sétára. A lakáshoz tartozik egy hangulatos, felújított erkély, egy praktikus tároló és egy saját, új építésű lemezgarázs, ami társasház távirányítású kapján keresztül közelíthető meg. A garázs a vételár részét képezi. Mind az udvart, mind a lépcsőházat kamerák figyelik, így a kényelem és a biztonság garantált. Minden mérő teljesen egyedi és a rezsi is alacsony.Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető, üres állapotban. A konyhabútor a vételár részét képezi, így az új tulajdonos azonnal otthon érezheti magát. A lakóközösség fiatalos, mégis csendes, a társasház karbantartott, folyamatosan megújuló, hitelmentes és stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Ez az otthon nem csak egy lakás, hanem egy befektetés a jövőbe, CSOK igénybevételére is alkalmas, magánszemélytől eladó.Ha érdekli ez a különleges lehetőség, és szeretné központi helyen élvezni a városi életet, hívjon bizalommal.Kérem, ingatlanosok ne keressenek.


Elhelyezkedés

1149, Budapest, XIV. kerület, Kiszugló, Nagy Lajos Király útja út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6656915


+36 30

Ingatlannet kód: 6656915


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, kiszuglói (Nagy Lajos Király útja út ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 843 750 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Teleki Péter hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Kiszugló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.