star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

104,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 84m²


Ár:

104 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
tetőtér
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt az egyedi építészeti megoldásokkal bíró garázsos, 2 hálószobás és amerikai konyhás, hatalmas terasszal rendelkező és napfényes Zuglói tetőtéri lakást.

A ház 2005-ben épült, modern penthouse jellegű lakás hatalmas nyugati tájolású 49 m2es terasszal rendelkezik, ami kisebb invesztálással részben vagy egészben fűtött télikertté alakítható. Maga a lakás tetőtéri - ezért a lakás legmagasabb pontja 3,6 méteres, legalacsonyabb pontja viszont 1.9 méter alatti, igy egy igazán egyedi térérzetet nyújt az itt lakók számára.

A két hálószoba a nappaliból nyílik, ezek a szobák akár egybe is nyithatóak igény szerint. A konyhához egy spájz is tartozik, ami minden konyhai felszerelést és tartós élelmiszert elnyel, igy Ön nem lesz sose hely szűkében.

A lakás bruttó alapterülete 73 m2, a hivatalos alapterülete 63 m2, illetve a 49m2 terasz

Teremgarázshely és tároló is tartozik az ingatlanhoz, ezeket irányáron felül további 7 illetve 3 millió forintért lehet megvásárolni.

Lift nincs a házban.

Megtekintéssel és felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressen elérhetőségeimen bizalommal.
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630374


+36 30

Ingatlannet kód: NET6630374


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 104,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 249 881 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.