star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Csendes, parkos környezetben 53 nm-es nappali + 2 hálószobás lakás!

Újpalota – Páskom parkban, biztonságos és közkedvelt környezetben, kiváló közlekedéssel és szolgáltatásokban, közintézményekben is gazdag környéken, panelprogramos házban eladó ez az 53 nm-es alapterületű, 1+2 félszobás, 7. emeleti, távfűtéses panellakás.

Nagyon jó elosztást terveztek ebbe a lakásba, a végeredmény egy tágas nappali, két hálószobával, ablakos konyhával, külön Wc-vel. A tárolást az előszobából nyíló gardrób segíti. Az ablakok korszerű műanyag kivitelűek redőnnyel szerelve. A fűtés szabályozható, a cserélt radiátorokon egyedi fűtésmérő van. Mindhárom szoba laminált lappal burkolt, a többi helyiség járólapos.

A társasház folyamatosan karbantartott, a bejárati kapu és a kaputelefon és a lépcsőház is felújított, a lift korszerűsített. A lakás kiemelten jó helyen található, a ház előtt ingyenesen lehet parkolni.

Egy olyan lakás várja, amely minden szempontból ideális otthon lehet minden korosztály számára.

Hívjon bizalommal, és érdeklődjön további részletekért. Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehet.

A környékről:

Csendes, parkos, kiváló infrastruktúra


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Páskom park


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640110


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Páskom park) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 783 019 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Ildikó referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640110. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.