star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 53m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

PANELPROGRAMOS házban FELÚJÍTOTT emeleti lakás ELADÓ!

Az XV. kerületben, a Drégelyvár utcában található ez a varázslatos, 2. emeleti, 53 m2-es lakás, amely mindent megtesz azért, hogy otthonosan érezhesse magát.

Azonnal magával ragad az otthon meleg hangulata, amint belépünk az ajtón. Az ízlésesen felújított tér tökéletes harmóniát teremt a modern stílus és a meghittség között. A két nagyméretű szoba lehetőséget ad arra, hogy a lakás minden lakójának saját kis személyes tere legyen. Az ablakos konyha Napfényes!

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át! Az új külső és belső nyílászárók, a modern bejárati ajtó, a légkondicionáló, víz- és villanyvezetékek mind azt bizonyítják, hogy itt minden részletre odafigyeltek. Hideg-meleg burkolat, minőségi szaniterek.

A lakásra egy év garanciát vállalnak!

Az ingatlan még jelenleg is a felújítás utolsó fázisában van, de már 90%-os készültségi fokban áll. A képek az előző lakás referencia képei!
A társasház panelprogramban részt vett, így a fűtés távfűtésű, de egyedi mérővel ellátott.

Konyhabútor gépesítéssel az ár részét képezik!

Az új liftek a házban pedig biztosítják, hogy minden lakó kényelmesen és gyorsan juthasson haza minden nap. Összességében ez a lakás mindent magában foglal, amire egy új otthonnak szüksége lehet.

Átadása két-három héten belül várható, így hamarosan élvezheti a modern, barátságos és kényelmes lakás minden előnyét.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom%!
ID: 368039 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368039


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Drégelyvár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657831


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Drégelyvár utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 979 245 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Hallai Mónika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.