star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 89m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (2 + 2)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kertes Villanegyedben Gyakorlatilag Házrész, Ami Albetétesítve Lett, Kertkapcsolatos, Felújított, Csendes Környéken. Hitel Felvehető!

XVI. Ó Mátyásföld villanegyedében, patinás épületek, platánsoros utcák között található ez az 1240 m2-es ősfás nagy telek, amin elhelyezkedik egy három lakásos, társasházzá alakított villaépület.
A főépületben két lakás, a hátsó felén az eladásra szánt harmadik, 89 m2-es, 2+2 szobás felújított házrész található.
Saját pince és padlás, valamint a nagyobb épület alatt egy 20 nm-es, külön helyrajzi számon nyilvántartott tároló is tartozik hozzá.
A padlás szigetelve, a villanyvezetékek, vízvezetékek, csatorna és gázvezetékek cserélve lettek. Műanyag ablakok illetve biztonsági bejárati ajtó lett beépítve. A fűtést cserépkályhával és gáz kombi cirkóval is meg lehet oldani, valamint inverteres klíma is be van szerelve.
Minden közüzemi fogyasztásmérő külön van választva, lévén önálló albetét.
A kertbe az autóbeállás jelenleg is megoldott, a telekrészek megosztása szokásjog alapján történt. Jelenleg egy kapubejáró van, de a széles utcafront lehetővé teszi egy másik kapubejáró kialakítását is.

Kiváló lehet kisgyermekes családnak, vagy összeköltözőknek is, a közelben iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, több vásárlási lehetőség megtalálható.
A 45, 46, 176, 276 Bkk járatok megállója a közelben, a Hév séta távolságra, az Örs vezér tere 15 perc alatt elérhető.

Ritka lehetőség Ó Mátyásföldön kertes lakás, ahol szinte családi házban érezheti magát az új tulajdonos, és felújítással sem kell bajlódni.
A gyors birtokbavétel rugalmasan megoldható.
Megtekintésre időpontot egyeztetni a megadott telefonszámon a hét bármely napján lehet.

Ha esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

A környékről:

ÓMátyásföld villanegyede.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Hunyadvár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516181


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516181

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Hunyadvár utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 785 393 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Irén referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.