star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35m²


Ár:

25 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Havanna utcában panel programos épületben eladó egy XI.emeleti 35 m2-es parkra néző erkélyes lakás. A lakász elosztása 1+fél szoba, előtér, fürdőszoba és konyhából áll. A lakás állapotát tekintve felújítandó. A közös költség havi 12.750 forint, míg a fűtés díja 8.000 forint. A szobákban laminált parketta található a többi helyiségben járólap került lehelyezésre.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel találhatók különböző közlekedési lehetőségek és üzletek. Ideális választás lehet mind azoknak, akik befektetési céllal vásárolnak, mind pedig azoknak, vagy akik saját ízlésükre szeretnék felújítani a lakást.

Amennyiben további részletek érdeklik, vagy megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bennünket!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Havanna-lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632632


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632632


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Havanna-lakótelep) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 740 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinci Házak Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.