star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 46m²


Ár:

39 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

FIATAL PÁROK ÉS KIS CSALÁDOK FIGYELEM!!!XVIII. kerületben 46 nm alapterületű, teljesen felújított és azonnalköltözhető klimatizált lakás ELADÓ!Az ingatlan nagyon jó állapotú, a villamos hálózat és a vízvezetékekcserélve lettek. A teljes háztömb külső hőszigetelést kapott, és azösszes külső nyílászárója már műanyag. A fűtött folyosóról egy újbiztonsági ajtón lehet bejutni, a falak újra lettek festve, valamint akonyhában illetve a fürdőszobában modern az összes burkolat.Az otthon legnagyobb előnye a tágas nappali, ahol egy nagyobbbaráti társaság is simán elfér. Itt megtalálható egy hűtő-fűtő klíma,amely biztosítja télen-nyáron az ideális hőmérsékletet. Innen nyílika franciaágyas hálószoba, egy gardróbbal. A fürdő az előszobábólnyílik, igényesen fel lett újítva, kényelmes alapterülete miatt könnyenelfér egymás mellett a kád, a WC, a mosógép.A ház lakóközössége elég nagy, viszont csupán az ugyanerről afolyosóról nyíló lakások tulajdonosaival lehet gyakran találkozni,ők kedvesek és mindig lehet velük egy pár szót beszélgetni. Parkolásra az utcán van lehetőség, mindig találni helyet, a közelbentalálható több bolt, játszótér, iskola, és óvoda.Amennyiben az ember egy esti sétára, vagy kocogásra szeretne indulni,ezen a környéken ezt nyugodtan megteheti, hiszen kicsi az autós forgalom.Mégis a közelben van több főútvonal, buszmegálló, így mind autóval, mindpedig tömegközlekedéssel bárhova gyorsan el lehet jutni. Amennyiben Önegy felújított, azonnal költözhető lakást keres jó környéken, ez lesz az ideálisválasztás. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdéselenne, kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: LK079273


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656408


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656408


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 869 348 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656408. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.