star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 40m²


Ár:

24 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy felújítandó állapotú, 1 szobás, 1. emeleti, 40 m2-es tégla lakás Pesterzsébeten, a Sebestyén utcában.

1950-es években épült 10 lakásos karbantartott társasházban található amelynek utcai oldala 2022-ben szigetelve és színezve lett illetve a közeljövőben tető felújítás várható.

A lakás jelenleg 1 szobás viszont könnyen átalakítható 2 szobássá, így nagyobb teret és funkcionalitást kínálva az új tulajdonosnak. Melegvizet bojler szolgáltatja, míg fűtése konvektoros, ami a hidegebb napokon is kellemes hőmérsékletet biztosít.
A közösköltség 13.000 Ft, amely magában foglalja a társasház közös költségeit, így a lakók számára gondtalan lakhatást biztosítva. Emellett a társasházban közös tároló is található a pincében, ami praktikus megoldást nyújt a tárolásra.
A lakás dél-keleti tájolású, ami természetes fényt biztosít az egész nap folyamán, kellemes környezetet teremtve ezzel.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, így gyorsan kezdheti meg a felújítási munkálatokat és saját otthona kialakítását. Ideális lehet azoknak, akik szeretnének egy saját ízlésüknek megfelelő otthont kialakítani egy jó elhelyezkedésű és jól karbantartott társasházban.

Amennyiben szeretné megtekinteni vagy kérdése merült fel abban az esetben a megadott elérhetőségemen a hét minden napján elér! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, pince, közös tároló, külső hőszigetelés
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet, Budapest 20. kerület, Sebestyén utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648750


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648750

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti (Budapest 20. kerület, Sebestyén utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 624 750 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648750. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.