star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 43m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó XX.ker., Pesterzsébeten 1+1 szobás lakás

Pesterzsébet központjában, PARKOS környezetben eladó 5 szintes házban 3.emeleten lévő NAPFÉNYES 1+1 szobás, 43 m2-es csúsztatott zsalus lakás.

A fekvése DÉLNYUGATI, PARKRA NÉZŐ, ÚJ MŰANYAG REDŐNYÖS ABLAKOK, fűtés gázkonvektorral, ÚJ HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA a nappaliban.
Melegvizet villanybojler szolgáltatja, de akár gázbojler is beszerelhető.
A szobákban fa mozaik parketta van, a többi helyiség járólapos.

Jó a tömegközlekedés, az utcán ingyenesen lehet parkolni, bevásárlási lehetőségek séta távolságra, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola a közelben.

BKK 66-os, 35-ös, 36-os 148-as, 151-es buszok megállója 100m-en belül van, melyekkel Csepel, Soroksár, a Boráros tér, a Határ út (M) és Kőbánya-Kispest (M) metróállomás is átszállásmentesen megközelíthető. Valamint a közelben vannak a 2B és az 51-es, 52-es villamosok is.

Ideális választás lehet fiatal párnak, vagy egyedülállóknak, akiknek fontos a jó infrastuktúra, és csendes, parkos környezetre vágynak.

, ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367780


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Nagy Győri István köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656230


+36 30

Ingatlannet kód: NET6656230

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Nagy Győri István köz) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A csúszózsalus lakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 834 884 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Katona Lívia referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656230. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.