star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 52m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

A beltér:

Szent László úti lakótelepen csendes utcában, zárószinti, panorámás, parkra néző lakás eladó.

Az ingatlan déli fekvésű, így egész nap világos, napfényes. A lépcsőház karbantartott, világos, tiszta, ablakai és a bejárati ajtó korszerű műanyagok, a kaputelefon kódos. A tető pár éve szigetelve lett.

A tágas lépcsőházi közlekedőről négy lakás nyílik. A lakás fa ajtaja biztonsági záras, ráccsal is védett.
A nyílászárók hőszigeteltek, korszerűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobák padlóburkolata csiszolható, lakkozható fa parketta. A többi helyiségben kőburkolat van, és az erkélyen is. A falak festettek a vizes helyiségekben részben csempézettek.
Mindkét szobában látvány konvektor van, a konyhában gáztűzhely, a fürdőben átfolyós gáz vízmelegítő.

A közös költség 5.500Ft/hó, a vízfogyasztás egyedi mérés alapján elszámolt.

A környékről:

A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, Tesco, kis bolt, gyógyszertár, dohánybolt, szolgáltatások pár lépés távolságban vannak. A buszjáratokkal (71, 159) kb. 10 perc alatt elérhető a központ, ellenkező irányban a kis Duna partja (152) szintén bő 10 perc alatt.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdősor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6495429


+36 30

Ingatlannet kód: NET6495429


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdősori téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 690 385 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdősor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.