star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 49m²


Ár:

32 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XXI. kerület, Csepelen, a Cirmos sétányon eladó egy földszinti, 49 nm-es, 2 szobás, erkélyes lakás.
Az épület egy 4 emeletes társasház, amely az energiahatékonysági felújítás során külső hőszigetelést kapott, valamint az ablakok is ki lettek cserélve.
A környék nagyon kedvelt, nyugodt, csendes, zöld. A háztól pár lépésre található az Akácfa utcai Kiserdő, valamint a gyönyörűen megújult Wittner Mária park is.
A közlekedési lehetőségek kiválóak a napközben néhány percenként járó 159-es busszal gyorsan elérhető a HÉV, valamint sok buszjárat minden irányba.
A lakás alaprajza a képek között látható.
Teljesen felújítandó, a bontást már a jelenlegi tulajdonos elvégezte, így arra már nem kell költeni a felújítás előtt. Az ablakokat már nem kell cserélni, a klíma előkészítése, csövezése kész, minden egyebet pedig a leendő tulajdonos tud kiválasztani és eldönteni a saját igényei, ízlése szerint, nem kell kompromisszumot kötnie az előző lakók döntéseivel.
A lakáshoz egy tágas, 7-8 nm-es tároló tartozik a pincében, emellett még közös kerékpártároló is rendelkezésre áll.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető, bármilyen felmerülő kérdés esetén telefonon el tud érni.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdősor, Cirmos sétány 18.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628845


+36 20

Ingatlannet kód: NET6628845


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdősori (Cirmos sétány 18.) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 653 061 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keszthelyi Péter hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628845. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdősor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.