star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
2.
Szobák száma
1
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló Befektetési Lehetőség!

Csepel – Széchenyi István utcában Újszerű, bruttó 34 m2-es (nettó 28), 1 szobás téglalakás Gépkocsibeállási LehetőségGEL eladó!

Csepel – Királymajor részén 2021-ben épült Újszerű tégla társasházban található ez a fiatalos, igazán hangulatos, szépséges állapotú téglalakás. Az ingatlan háromszintes ház tetőterén található, fölötte már nem járkál senki. Kis lakóközösségű ház, jelenleg még csak hárman lakják.

Az ingatlan korszerű, mai igényeknek tökéletesen megfelelő műszaki tartalmú:
Műanyag nyílászárókkal, biztonsági bejárati ajtóval felszerelt, ízléses, szép burkolatokkal, beépített konyhabútorral.

A modern gépesített a vételár részét képezi!

Fűtése házközponti vagy akár elektromosan is megoldható, egyedi méréssel.
Közös költség Nincs!

A 8 lakásos ház újszerű, kiváló állapotú, kívülről szigetelt!

A lakás kedvező ára annak köszönhető, hogy jogilag nem társasház, és csak használati megosztási szerződéssel lehetséges a vétel.

Remek közlekedés, kiváló infrastruktúra jellemzi a helyet. Közelben iskolák, óvodák, közértek, orvosi rendelők, kifőzdék, Tesco, Penny, Lidl, Spar mind-mind megtalálható, számos bevásárlási- és szórakozási lehetőség adott a közelben. Ne Maradjon Le, Hívjon Még Ma!

A környékről:

Családi házas környezet, jó infrastruktúra.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Széchenyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587195


+36 70

Ingatlannet kód: NET6587195


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Széchenyi utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 879 412 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Burkus Brigitta referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587195. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.