star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

138 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130m²


Ár:

138 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budafokon a Háros utca közelében, csodálatos kertvárosi környezetben, kínálok eladásra egy kertkapcsolatos lakást 16 négyzetméteres garázzsal és 18 nm-es terasszal. Prémium kategóriás, energiatakarékos okosotthonról van szó, hőszivattyús felületi hűtéssel és fűtéssel, amely egyrészt biztosítja a kellemes, huzatnélküli hőérzetet, másrészt a nagyon alacsony hűtési- és fűtési költséget.
A földszinten található konyha, étkező, WC, gépészeti helyiség, és a kertkapcsolatos nappali ahonnan a 18 négyzetméteres teraszra léphetünk. Az emeleten három külön bejáratú hálószoba, előtér és a fürdőszoba van, szintén WC-vel. A lakás ikerház része, a lakásokat elválasztó falak dupla hanggátló falazattal készült, amely garantálja mindkét lakás lakói számára az intim nyugalmat.
A teleknek alsó és felső bejárata is van, mindkettő közvetlen közelében buszmegálló van, így kocsi nélkül is rövid idő alatt eljuthatunk akár a Camponához, akár az Etele térre.
Csodálatos környezet, a jelenlegi legmodernebb műszaki tartalom, kedvező áron egy 15 éves tapasztalattal rendelkező, komoly és megbízható kivitelezőtől.

Referencia szám: LK091236-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Háros utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587382


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587382

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Háros utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 138 millió Ft, négyzetméter ára 1 061 538 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.