star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonederics

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 104 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonederics

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 104 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonederics

  • 60m²


Ár:

149 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

100 % kényelem és minőség BALATONEDERICSEN!
Eladó egy ízlésesen berendezett nyaraló, gyönyörű balatoni panorámával BALATONEDRICSEN!

Eladóvá vált a Lido Home Tapolca kínálatában található az Újhegyen fekvő BALATONEDERICSI, stílusában és megjelenésében egyaránt lenyűgöző, kétszobás, balaton-felvidéki nyaraló.

A Lido Home Tapolca által kínált BALATONEDERICSEN nyaraló jellemzői:

A kőből és téglából épült gazdasági épület kb. 5 éve teljes felújításon esett át, mely során a tetőtér teljes szigetelése, az elektromos hálózat bővítése és cseréje, a víz- és szenyvízrendszer cseréje, a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése (vízteres kandalló radiátorral, klíma), állandó meleg víz kialakítása, jó tetőszerkezet és héjazat, új hideg burkolatok kerültek kialakításra.
A komfortos kettő szintes külön bejáratú ház hasznos összes nettó területe 62 m2, a közvetlen hozzá tartozó dupla telek 2 helyrajzi számon összesen 3104 m2 (kb. 29 méter széles, és kb. 107 méter hosszú). Belmagasság átlagos (2,62 m). Mindkét szoba külön bejáratú, saját fürdőszobával rendelkezik (mosdó,1 zuhany,2 wc, kád), valamint 1 konyhás étkező és egy gépészeti helyiség, tároló alkotja a teljes képet. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, alapanyaguk műanyag, háromrétegű üvegezéssel készültek.
Mindkét szoba klimatizált (hűtő/fűtő). A fűtési rendszer vízteres kandalló radiátorral, illetve klíma.

A kert 3014 m2, mely tágas, gondozott szőlővel van művelve. Helyet kaptak még az ingatlan előtt 2 kocsibeálló, a 4 m2-es kerti szerzsámos tároló, a 2 m2-es nem fedett kerti kiülő 2 székkel és 1 asztallal, ahová kiülve gyönyörködhetünk a Tanúhegyekkel ölelt balatoni panorámában.

Saját 1/1-es ingatlan. Dupla telek saját helyrajzi számokkal, valamint per- és teher mentes.
Nem kifüggesztéses zártkert, mivel művelési ágból kivett, azaz a vételár kifizetése után birtokba vehető.

Az eladásra kínált nyaraló (gazdasági épület) a fentiek alapján egyaránt megfelel saját használatra, és akár szálláshely szolgáltatási tevékenység realizálására is. Ez utóbbi szándék esetén további működést támogató kapcsolódások is elérhetőek, mint honlap… stb.

Erősen alku képes, ha nem szeretne a szőlő területtel foglalkozni, mert azt a jelenlegi tulajdonos szívesen megtartaná használati megosztással, s levonódna a vételárból megegyezés után, így Önnek csak a pihenés maradna.

Életvitelszerűen és időszakosan egyaránt használható, hisz az év bármely szakában a Balaton, a Káli-medence, Tapolca és más helységek közelsége, a túraútvonalak, Hévíz és Kehidakustány gyógyvizei várják a látogatóikat. A Liliomkert piac Káptalantótiban, a híres badacsonyi borok, az egész Balaton-felvidék elérhetősége, megannyi egyéb program és helyszín teszi változatossá az ittlétet pihenést azoknak, akik a Badacsony-hegy környezetében kívánják, élni életüket, eltölteni idejüket.
Kényelem, élmény, pihenés, biztonságos, családias, nyugodt környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért! Közelben kisbolt, étterem, posta, pár percre a Balaton (Balatonederics strandja).

A személyes tárgyak kivételével szinte a teljes berendezés és műszaki tartozékok a vételár részét képezik.

Az ingatlan per és tehermentes.

Amennyiben a Lido Home Tapolca által kínált BALATONEDERICSI vendégház(nyaraló,gazdasági épület), vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
4.33m²
Szoba
14.67m²
Előszoba
2.37m²
Wc
1.57m²
Konyha
13.6m²
Szoba
27.1m²

Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603663


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603663


Az általad megtekintett eladó balatonedericsi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 104 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 498 333 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Bódis Péter referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.