star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 783 m²

    telek

Vételár:

70,33 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 783 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 50m²


Ár:

70 331 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

EGYEDI AJÁNLAT, A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda kínálatában!
A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínál BALATONFENYVES kedvelt, vízközeli utcájában tégla, 50 m2-es felújított NYARALÓT, részben fedett terasszal, 783 m2-es könnyen karban tartható, gyönyörűen parkosított, gondozott telekkel, Balaton parttól 350m-re, kiépített szabad strandtól 550 m-re!
A BALATONFENYVESI egyszintes, tégla építésű nyaraló főbb jellemzői:
- Kiváló, vízközeli elhelyezkedésű, felújított állapotú nyaraló
- 50 m2 - es alapterületű, konyha-nappali-étkező ( egy térben), fürdőszoba, külön mellékhelyiség, két szoba kiosztású,
- A nyaralóhoz közvetlen kertkapcsolatos utcafronti félig fedett terasz - és hátsó udvari, nagy méretű nyitott terasz tartozik
- 2019-ben teljes körűen felújították: megújult a villany -és vízvezeték hálózat, a nyílászárókat, a burkolatokat is újra cserélték
- A vizes blokkok fürdőszobát és a nyaralóra új tető
- a szomszéd nyaralóktól leválasztott, közművesített, ( víz, villany, csatorna) -gáz az utcában
-az udvaron találunk egy kb.10 nm-es tégla melléképületet, melyben a víz és villany kialakítása megtörtént így akár vendég szobának is hasznosítható, emellett található még egy jól kiépített Angol WC valamint egy 8nm-es mobilház is
- az Északi tájolású bejárathoz egy részben fedett terasz kapcsolódik
- a nyaralóban élők megfelelő komfortérzetét, és az egész éves használhatóságot hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja(3db)
- autó parkolása térkővel burkolt, zárt udvarban biztosított
- Autóbusz megálló, Vasútállomás, bevásárlási lehetőség, étterem az ingatlan 700 m- es körzetén belül elérhetők
- Tulajdonviszonyai rendezettek, per-igény-tehermentes
Az ingatlant kiváló, vízközeli elhelyezkedése, ideális élettere, felújított állapota, gyönyörűen parkosított telke teszi különlegesen vonzóvá. Kiemelten ajánlom figyelmébe: családi nyaralónak, vagy befektetésnek is kiváló lehetőség!
Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált BALATONFENYVESI NYARALÓ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon, egyeztetést követően bármikor nézhető!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Terasz
16m²
Fürdőszoba
3.41m²
Amerikai konyha
17.9m²
Szoba
13.23m²
Wc
1.41m²
Szoba
12.4m²
Szoba
9.83m²
Wc
1.3m²
Szoba
8.3m²

Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628470


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628470

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 783 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 70,33 millió Ft, négyzetméter ára 1 406 620 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628470. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.