star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Budaörs

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 216 m²

    telek

Vételár:

36 millió Ft

Eladó nyaraló Budaörs

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 216 m² telek

  • Eladó nyaraló Budaörs

  • 74m²


Ár:

36 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálok Budaörsön (Frankhegy, Fátyol utca) egy 1216 m2 területű telket, mely tulajdoni lap szerint kivett udvar és gazdasági épület. A telken található egy befejezetlen építmény, melynek a hasznos alapterülete 31 m2. Az ingatlan alatt található egy ugyanekkora pince 60 cm vastag betonfallal, valamint egy beépíthető 12,23 m2 nagyságú emelet is.
A területen az 1970-es években málna és mandulaültetvény volt, azonban mára ezek a tövek már kiöregedtek, eltűntek. A telken gyümölcsfák (meggyfa, barackfa, diófa, szilvafa) és a telek végén fenyőerdő is található egy kis faházzal, ám a telek évek óta gondozatlanul pihen, várja leendő új tulajdonosát.
Közműveket tekintve:
- Villany: van, de le van kötve
- Víz és csatorna: nincs
- Gáz: telekhatáron van
Budapest közelében keres hétvégi házat? Szeretne kiszakadni a rohanó hétköznapokból? Megtalálta!
Keressen bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban közösen meg tudjuk tekinteni az ingatlant.


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654554


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó budaörsi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 216 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 486 486 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654554. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.