star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Karmacs

  • 70 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 10 100 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó nyaraló Karmacs

  • 70 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 10 100 m² telek

  • Eladó nyaraló Karmacs

  • 70m²


Ár:

8 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS!

A Balatontól, a Hévízi fürdőtől, a Zalacsányi golfpályától és a Kehidakustányi fürdőtől egyaránt 10 percre, a Karmacsi hegyben található ez a szokatlanul nagy méretű zártkerti ingatlan, a környéken található legnagyobb alapterületű, karmacsi terméskőből épült földi pincével, amely a II. Világháborúban a falu óvóhelyeként funkcionált.

A gyümölcsfákkal és erdővel borított, jelenleg még közművesítetlen ingatlan közvetlenül a falu határában terül el a vízmű szomszédságában. Ennek megfelelően az ívó víz és az elektromos csatlakozás könnyedén megoldható (150m), aszfaltos és földes úton probléma nélkül megközelíthető.

Nyugodt, csendes, nagy méretű, természetközeli, de infrastruktúrával különösebb akadályok nélkül ellátható ingatlant kereső érdeklődőknek ideális választás. Igény esetén a terület a szomszédos ingatlanok megvásárlásával tovább bővíthető.

-nagy terület pince épülettel
-közmű nincs a területen
-csend, nyugalom, szomszéd mentes

A település nagyobb ívű fejlődése a 18. század végén indult meg, egyre több iparos jelent meg a településen. Mindazonáltal a mezőgazdaság még a 20. században is túlsúlyban volt a községben. 1945 után a falu képe nagyban megváltozott, új utca is épült. 1973-ban a környék termelő szövetkezeteinek központjává vált, majd 1976-tól a körjegyzőség székhelye is. A termelő szövetkezetek felszámolását követően a falu gazdasága nagyban visszaesett, megnőtt az elvándorlás mértéke. Manapság az idegenforgalomban próbál új utat keresni a település, amelynek hajtóereje a környék csendessége lehet.

Hívjon bizalommal!
-
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Karmacs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6298940


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


10 900 000 Ft

Karmacs

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 42m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6298940

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó karmacsi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 100 m². További jellemzői: az építés éve 1952. A nyaraló ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 127 143 Ft, ami a karmacsi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6298940. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karmacs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.