star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Karmacs

  • 42 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 128 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó nyaraló Karmacs

  • 42 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 128 m² telek

  • Eladó nyaraló Karmacs

  • 42m²


Ár:

10 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Csendes, nyugodt környezetben és csodaszép panorámával kínálom megvételre Karmacs szőlőhegyén ezt a 2 128 nm-es hegyi ingatlant. A telken egy felújított, tégla falazatú épületet találunk, a terület szépen gondozott.

Az elmúlt évben a házikó új, hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, kialakításra került fürdőszoba-wc az épületben. A vízellást házi vízmű-rendszer biztosítja, a pincébe telepített 2 db 1 m3-es tartályból. Esővíz-gyűjtő ciszterna is rendelkezésre áll, ami szintén 2 m3-nyi vizet tárol.

A villamosenergia biztosítására napelemes rendszer lett kiépítve, 1,2 kW teljesítménnyel, az akkumulátorokkal 16 Ampert szolgáltat 1 fázison.

A fürdőszobában 80 literes bojlert találunk, mely gázpalackról üzemeltethető, a fűtéshez pedig rendelkezésre áll egy látványkonvektor, melynek beszerelése az új tulajdonos feladata lesz.

A nyaraló a településről murvás/kavicsos úton egész évben jól megközelíthető, egy zsákutca utolsó házikója.Tökéletes választás lehet ez a keleti tájolású ingatlan, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától és gyönyörködni a táj nyújtotta panorámában, Reggelente az erkélyen kávézva csodálhatja, ahogy a Keszthelyi-hegység takarásából bújik elő a Nap.

A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosa van, egy helyrajzi számon nyilvántartott. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!
Telekkönyvi besorolása:
- gyümölcsös és gazdasági épület (942 nm)
- szőlő (1 186 nm)

Karmacsnak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Keszthely városától és a Balatontól csupán 10 km-re, Hévíztől 8 km-re, Kehidakustánytól 10 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
20.27m²
Erkély
6.15m²
Fürdőszoba
2.6m²
Konyha
6.6m²
Szoba
12.77m²

Elhelyezkedés

Karmacs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592780


HASONLÓ INGATLANOK


8 900 000 Ft

Karmacs

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 70m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592780


Az általad megtekintett eladó karmacsi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 128 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa konvektor. A nyaraló ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 259 524 Ft, ami a karmacsi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592780. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karmacs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.