star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 34 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

25,6 millió Ft

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 34 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó nyaraló Révfülöp

  • 34m²


Ár:

25 600 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ LAKÁS ELADÓ RÉVFÜLÖPÖN!
Lokációja:csendes , rendezett lakó ingatlanok között, 5 lakásos épületben, melyet lakói csak a nyári időszakban használnak többnyire,   inverteres klima  rendelkezésre áll, amellyel a fűtést a tavaszi és az őszi időszakban megoldhatjuk , igy az ingatlan használhatósága nemcsak a nyári időszakra korlátozódik.
Az ingatlan helységei: előtér-konyha, nappali -étkező, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba.A nappalihoz kapcsolódik a tágas, panorámás fedett terasz, a nyári hőségben az árnyékoló biztositja a hüvöset és a terasz élettér növelő hatását.
Parkolás:zárható helyen, külön kertrész használat, amelyben a napozó ágyakat , asztalt elhelyezhetjük.
Vizpart, kikötő,bolt , buszmegálló, vasútállomás , a közelben, akár gyalogosan is kényelmes sétával elérhető.
További kérdésével és a megtekintés egyeztetésére kérjük forduljon a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan és Hitel Iroda munkatársához a +36 304506590-es telefonszámon.
 


Elhelyezkedés

Révfülöp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553279


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553279

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó révfülöpi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 25,6 millió Ft, négyzetméter ára 752 941 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553279. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.