star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 776 m²

    telek

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó nyaraló Révfülöp

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 776 m² telek

  • Eladó nyaraló Révfülöp

  • 59m²


Ár:

48 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Révfülöpön eladó egy rendkívül jó adottságokkal rendelkező, 1776 m2-es telken található, az 1980-as évek közepén épült belső kétszintes, 64m2-es nyaralónak használt ingatlan, amit tulajdonosa folyamatosan vkarbantartott, felújított.
A ház 32,7m2-es alsó (szuterén) szintjén konyha, étkező, fürdő, egy szoba, a felső szinten - tetőtérbeépítéssel - aaz erkélykapcsolatos nappalin kívül egy szoba és egy fürdő található (ezek laapterülete összesen nettó 26 m2 ). Az erkélyéről (növényzet ritkítás után) PANORÁMA nyílik a Balatonra.
Az utolsó modernizáció 2021-ben volt: a konyhát újította fel a tulajdonos.
Az épület előtt fedett, térkövezett terasz van, míg az épület mögött fedett autóbeálló szolgalmi útról megközelíthető. Kerti szerszámok tárolására egy újszerű, betonozott alappal rendelkező tároló gondoskodik.
Víz-villany van, a szennyvíz emésztőgödörbe távozik.
Az ingatlan jelenlegi állapotában is tökéletes választás hétvégi háznak, vagy bérbeadásra. Modernizációval állandó lakhatásra is alkalmassá tehető.
A telek 2 részre osztott, az alsó ház körüli rész ízlésesen parkosított, a hátsó részen gyümölcs és mandulafák lettek telepítve. A telek zártkerti ingatlan, művelés alól kivett terület és gazdasági épület.Beépíthetősége 3%
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Kedves Érdeklődő! További információk és megtekintés miatt elér a +36309004313 telefonon, vagy mailben! Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Révfülöp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608535


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608535


Az általad megtekintett eladó révfülöpi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 776 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 828 814 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Fehérváry Olympia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.