star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 567 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 567 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 100m²


Ár:

41 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Tiszakécske üdülőterületének kedvelt, csendes helyén a Termálfürdőtől karnyújtásnyira lévő, 567 m2-es telken található, 100 m2 hasznos alapterülettel bíró igényes, gondozott nyaralót kínáljuk eladásra. Az épület földszintjén nappali-étkező, konyha, tusolós fürdőszoba Wc-vel, míg az emeleten két egymással szemben lévő szoba, Wc (kézmosóval) került kialakításra. Itt egy cc. 4 m2-es erkélyt találunk, míg a földszinten, szintén Keleti fekvéssel egy 9 m2-es terasz kapott helyet. Az épület egésze alatt szuterén van, ami egy légtér, de apartmanként is használható, hiszen víz (mosogató), villany, stb. rendelkezésre áll. Ezek alapján adott esetben kiváló befektetési lehetőség, hiszen egyidőben 12-14 fő elszállásolására is lehetőség van. Az ingatlan összkomfortos, a fűtésről gázkonvektorok, a melegvízről pedig gázboyler gondoskodik. Az épület felújítása 2021-ben történt, ekkor a teljes külső nyílászárókat kicserélték, de a konyha és a földszinti fürdőszoba is ekkor újult meg.A szobák melegburkolatait is ekkor cserélték. A telek térkövezést kapott, de egy kétállásos garázs, valamint kisebb tárolók is rendelkezésre állnak. A tulajdonos szinte a teljes berendezéssel együtt adná át az ingatlant! Kiváló lehetőség! Irodánk kizárólagos megbízást kapott az értékesítésre, így személyes megtekintés, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén várjuk hívását a hét bármely napján, bármely időpontban!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Pacsirta utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558180


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558180

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszakécskei (Pacsirta utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 567 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A nyaraló ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 419 000 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.