star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 314 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 314 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 59m²


Ár:

27 500 000 Ft

Szobák száma
3 (0 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Eladó Bács-Kiskun vármegyében, azon belül Tiszakécske Kerekdomb nyaraló övezetében egy 59,8 m2-es nyaraló 314 m2 telken. Kecskemét 30 kilométerre , a kerekdombi Termálfürdő 300 méterre található.

Az épület szerkezete faház beton alapon. 2023-ban teljes felújításon esett át. A teljes belső rész új burkolatot kapott, a villany és vízvezeték ki lett cserélve. A helyiségekben plusz fűtőtestek is vannak a klíma mellett. A nyaralóban lévő bútorok a árban benne vannak.
Az udvar egy része térkő a másik része kulé kaviccsal van kirakva.A nyaralóhoz hozzá tartozik egy 29 m2 terasz, és egy külső fedett rész sütögetővel. Az udvar tartalmaz még egy kinti wc t, piszoárt, szerszám tárolót, kinti mosogatót, és egy 12 m2 lakókocsit.
A parkolás egy akár két autónak is elegendő nyitott kocsibeállóval megoldott.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Tiszakécske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586854


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586854

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszakécskei nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 3 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 314 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 466 102 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586854. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.