star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Velence, Velencefürdő

  • 42 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 532 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó nyaraló Velence, Velencefürdő

  • 42 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 532 m² telek

  • Eladó nyaraló Velence, Velencefürdő

  • 42m²


Ár:

30 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Velencefürdő csendes zöld övezetében helyezkedik el az ingatlan. ( 7-es főúttól 1 perc autóval )Tégla falazatával, külső parapettes gázkonvektoros fűtésével lakóházként is funkcionálhat. Teljes közművel rendelkezik. Kettő szoba belső lambériás burkolata hangulatos,a ház szigetelését erősíti. Nyáron kellemes a belső hőmérséklet, mivel fenyőfák biztosítják a ház árnyékolását. . A bejárat előtt kb 6 m2-es beépített terasz található. A telek jól hasznosítható konyhakertként is. Gyümölcsfák találhatók rajta. A ház mögött különálló raktárépület is van, kb 15 m2-es.Az ingatlan ablakai részben vasráccsal felszereltek, továbbá az  utcafronton minőségi vaskerítés biztosítja a vagyonvédelmet. 


Helyiségek

Szoba
28m²
Konyha
3m²
Közlekedő
1m²
Fürdőszoba
2m²
Wc
2m²
Terasz
6m²

Elhelyezkedés

2481, Velence, Velencefürdő, VIII. utca 29


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6628852


Dragonya Magdolna

Dragonya Magdolna

Hirdető további ingatlanjai
Dragonya Magdolna

Dragonya Magdolna

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6628852

Dragonya Magdolna

Dragonya Magdolna

Hirdető további ingatlanjai
Dragonya Magdolna

Dragonya Magdolna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Velence, velencefürdői (VIII. utca 29) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 714 286 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dragonya Magdolna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence, Velencefürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.